Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Προχωρούν παρά τις υποσχέσεις...

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Οι εξελίξεις γύρω από το τέλος παρεπιδημούντων τρέχουν και από ότι φαίνεται υπάρχει πρόθεση της Κυβέρνησης να προχωρήσει στην δραματική μείωση του. Είναι αξιοσημείωτο ότι παρά τις υποσχέσεις δεν έγινε ο αναγκαίος διάλογος και ενώ συμφωνήθηκε να κατατεθούν προτάσεις από την ΚΕΔΚΕ, υπάρχει μεγάλη πίεση από τους μεγάλους ξενοδόχους να συμπεριληφθεί στα μέτρα και η μείωση του τέλους. Ενώ υπάρχει προφανώς η δυνατότητα να προχωρήσουν τα υπόλοιπα μέτρα χωρίς αυτό.

Σημειώνουμε επίσης την ανακοίνωση του Προέδρου της ΚΕΔΚΕ κ. Κακλαμάνη, ο οποίος υποδηλώνει την πρόθεση του για παραίτηση μετά από αυτές τις εξελίξεις. Αυτό που πρέπει να δούμε είναι οι δικές μας κινητοποιήσεις και γι’ αυτό σας παρακαλούμε να μας στείλετε τις προτάσεις στο Fax 2841025493 ή στα mail: grafdim@yahoo.gr και dimos.agn@gmail.com

Ο κ. Κακλαμάνης επιστρέφει από τις Βρυξέλες αύριο Παρασκευή 20/02 και το πιθανότερο είναι να έχουμε μια σειρά πρωτοβουλίες την επόμενη εβδομάδα, οπότε και θα χρειαστεί να μεταβούμε στην Αθήνα. Για ότι νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους, θεωρούμε όμως σημαντικό στο χώρο ευθύνης του καθενός να αναδείξουμε το πρόβλημα και να κλιμακώσουμε τις αντιδράσεις μας.
Με εκτίμηση, o Πρόεδρος του Δικτύου Τουριστικών Δήμων
Δημήτρης Κουνενάκης, Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Σας υπενθυμίζουμε ότι η ενημέρωση των μελών
του Δικτύου Τουριστικών Δήμων γίνεται από
το Blog: http://www.t-dimoi.blogspot.com/